Trött på sanningen måste söka en ny

Den här jävla vackra hatade älskade hösten får mitt hjärta att brista lite i kanterna.

Plötsligt rinner tiden förbi utan motstånd

Hur man kan komma över någon som man kunde spendera varenda sekund med. Komma över honom och kyssa andra. Ligga i andras lakan. Se djupt in i andras ögon. Ta fram telefonnummer som man brukade använda för länge sedan. Och allting kan kännas bra. Man kan se honom stå med sin nya flicka och tänka "jaha där står han" och plötsligt minns man inte hur hans läppar känns längre. Men någonstans där inne önskar du fortfarande att han skulle se upp från hennes nacke precis då när den där nya pojken lägger händerna i ditt hår. För du vill bara att de ska hugga lite lite i honom också. Så som det högg i dej förut. Så som det högg när du på riktigt trodde att du skulle dö för du höggs sönder i hjärtat. Men han ser inte upp. Och du är full och glömmer bort honom. Men så när den där nya pojken som du inte ens vet namnet på har försvunnit och du sitter utan alkohol i blodet då råkar du tänka på något av era minnen. För det är då du minns igen. Och så förlorar du kampen och du sitter en hel dag och kommer ihåg ord, meningar, rörelser, händer, kläder, ögon, läppar. Och även om du kanske har kommit en rätt bra bit på väg att verkligen, verkligen vara över honom så önskar du bara att du fick ha någon som var på riktigt. Som var äkta. En trygghet att krypa ner hos medans löven faller av träden. Någon som kan tycka om lika ärligt som du tror att du gör.

Let's not fall back to sleep like we use to

Nej! nu är det såhär! jag ska inte bli vinterdeppig! nej nej nej.
Bara för att jag inte har någon att ligga bredvid och inte kan fördriva tiden med att lukta i någons nacke och vara töntigt glad med betyder inte det att livet suger. Det betyder bara att jag har mer tid för mina underbara vänner. Så. Nej inget depp. Det kommer inte på fråga.

If you don't take my hand Iwill lose my mind

Det är sol ute och det känns som att det är vilken sommardag som helst. Det hugger innanför när jag ser ut genom fönstret. Fan. Små filmer ifrån sommaren spelas om och om i mitt huvud. Saker han sa när jag låg i min säng och såg ut genom samma fönster. Bokstäver som bildade ord precis när jag såg hur trädet där ute rörde sig exakt så. Och dom bra känslorna jag fick då finns inte kvar. Bara minnet av dom och det gör att det hugger.
Och ljudet från mina knastrande högtalare spelar sången som jag hörde i dina blåa lakan. Och innanför mina ögonlock ser jag hur huden runt din mun blir till små skrattveck när du ler. Och du log alltid när jag blev irriterad på dig. När jag inte höll med. Och så sa du mitt namn. Och jag sa ditt. Det där skämtet vi hade. Sen skrattade vi och jag kunde ha varit med dig tills morgonen blev kväll och kvällen blev morgon och om och om varenda timme. För att få se dom där vecken i din hud när du såg på mig.

Release me

Jag vill inte att helgen ska ta slut. Helst vill jag att den ska börja om igen! Och så ska det vara fredag och vi ska lite skamset åka hem kl 8 på morgonen igen. Men nu har vi inlett vintern. Det ska fortsätta såhär. Det ska göra det. För jag blir så extremt uttråkad annars.

Dreams for sale-500

Jag har inga ord till mina tankar. Det är bara sörja utan någon förklaring i mitt huvud. Det känns som att jag inte orkar tänka, därför blir det bara oklara tankar.
Jag vet inte om jag mår bra eller dåligt.
Vet inte om jag är glad eller sjukt ledsen.
Jag vet att jag tycker att hösten är sjukt mysig.
Och jag vet att jag tycker den är sjukt deppig.
Så ´
nej
jag vet inte
jag orkar inte
på fredag är jag ledig från jobbet
jag hoppas att jag får lite me energi då!

Det här lyssnar jag på just nu. Perfekt till min sinnesstämning.
500-Lyssna


Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna

Vad händer ? Det pirrar i magen på mig. Det liksom bubblar i huvet, typ. Man skulle kunna säga att det spritter i kroppen.
Det brukar finns två anledningar till dessa känslor.
1. Att man är kär
2. Att det är vår


Ingen av dessa stämmer på mig. Så jag har ingen aning om vad som händer. Men glad är jag. Det känns fint!
Och jag har massor utav saker som jag vill säga idag men inte lika många ord i huvudet. Så jag lägger upp en av de finaste sångerna jag vet ( de finns flera 100 sånger som är de finaste jag vet)
Men den här alltså, bara för att det var så länge sedan jag fick höra det här live.
Eller det var i sommras. Jag har spillt en del tårar på hans spelningar. Och jag vet inte vad det är, men det gräver sig in i en på något sätt.
Håkan Hellström


my feelings are more important then yours

Jag har gått runt och ältat mitt trasiga hjärta en rätt lång tid nu. Och funderat och varit ledsen tyckt otroligt synd om mig själv. Till slut kändes det som att jag kvävde mig själv. Så kan man ju inte ha det. Men jag visste inte hur jag skulle ta mig ur detta eviga sörjande.

Men. I helgen träffade jag en person som undrade hur allting var nuförtiden och som beklagade hur allting blivit så fel. Och sen sa hon något som snurrade om i mina tankar.
" Men det blir ju så ibland"
Bara dom orden! så himla bra. För det är ju precis så okomplicerat lätt! Ibland blir det fel mellan människor. Ibland sårar man varandra. Ibland försvinner personer fortare än man tror att man kan leva med. Men så är det.
Så där på den sunkiga kvarterskrogen förstod jag att jag inte behövde sörja längre. För det finns ju så mycket mer att upptäcka!

I guess that you were always on my mind, I should have told you sometime

Imogon ska jag jobba, och sen ska jag jobba jobba jobba hela veckan. Jag antar att jag skulle tycka det var jobbigare om jag inte hade något jobb alls. Så just därför är det väl bara att stå ut.
Nu ska jag avsluta denna alldeles för korta helg med att gå ut och köpa mig cigaretter. Sedan ska jag ta en promenad för mig själv eftersom jag inte orkar med att få dömmande blickar av mina icke-rökande vänner. Blickar som typ " du borde verkligen inte röka på vardagar" dom blickarna är så jobbiga eftersom jag då måste ge " Jo det måste jag! det är mitt substitut till något som fattas inom mig"-blicken. Och sen suckar dom. Och sen försvinner 50% av njutningen av cigaretten. Alltså, ska jag ta min rökpromenad själv.

Throwing paper planes

Det här är en nystart. För mig iallafall, kanske inte för er andra som läser. Det kan jag förstå, hur skulle det kunna vara. Fast om någon läser det här och är otroligt trött på saker och ofta känner typ AHHHH!!!
Då får du gärna vara med och starta om med mig.
Så nu börjar jag om. Jag ska försöka sluta med mina dåliga tankespiraler. Och vara lite mera öppen och positiv.

Så, Hej! Visst är det lite mysigt att det har blivit höst ? Jag ser fram emot löven i gult och brunt. Och jag ser fram emot att dansa mig svettig på en mörk klubb i vinter. Och att hitta en ny pojke att pussas med. Ni vet en sån som man inte får nog av! En sån ska jag hitta.


RSS 2.0